XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Digitale vedovner fra Jøtul – smart for lommebok og miljø

Serien heter Jøtul F 170 produktene er designet av industridesigner Katinka von der Lippe og kombinerer det beste av norsk håndverk med moderne design og bærekraftig teknologi, noe som sikrer ideell varmeøkonomi og minimalt med utslipp. Teknologien har fått navnet Zensoric.

Eliminering av brukerfeil

ZENSORIC LUFTSTYRING er designet for å eliminere brukerfeil og gjøre vedovnen din mer effektiv, bærekraftig og brukervennlig. En sensor overvåker temperaturen i vedovnen og kontinuerlig justerer luftstrømmen etter endringene i veden som brennes, slik at forbrenningsprosessen blir best mulig. Dette reduserer energitap og forbedrer ytelsen i vedovnen.

ZENSORIC GIR DEG MANGE FORDELER:

Ingen manuelle justeringer: Zensoric tar seg av justeringen av lufttrekk automatisk.

Renere glass: Den automatisk luftstyringen og luftspylingen av glasset sørger for at glasset holder seg rent.

Lavere utslipp: Zensoric sikrer bedre forbrenning av gasser og reduserer utslipp.

Utvidet brennetid: Gled deg over lengre intervaller mellom ilegg av ved.

Stabil varme: Zensoric gir stabil og jevn varmeeffekt.

Mindre aske: Optimal forbrenning fører til mindre aske.

Enkelt: Zensoric gjør det enkelt å fyre med ved.

Slapp av og kos deg

Ovnene har en lysindikator som forteller når det er på tide å legge inn ved. Den hjelper deg helt enkelt med å fyre riktig. Teknologien sørger for at vedkubbene utnyttes maksimalt, noe som er bra for både lommebok og miljø. Helt nederst på basen finnes en ladeport til batteri som driver sensor, programvare og motor for styring av lufttilførsel.

Produktene kommer i 3 forskjellige høyder.

Over 170 år med varme og hygge

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i 170 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kunder verden over.