Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: BOEN) BOEN Live Pure | Fotograf: (Foto: BOEN)

Naturlig vakkert - ekstremt godt beskyttet!

BOENs overflateteknologi Live Pure får gulvet til å se ut som ubehandlet treverk. Samtidig er det ekstremt godt beskyttet mot skitt, væske og dagslys. Vårens gulvtrender finner du hos XL-BYGG!

Sterk overflate og naturlig utseende
BOENs overflateteknologi Live Pure får gulvet til å se ut som ubehandlet treverk. Samtidig er det ekstremt godt beskyttet mot skitt, væske og dagslys.

I dagens designverden er en av de sterkeste trendene bruk av naturlige overflater og ekte håndverk. Med Live Pure tar parkettspesialisten BOEN naturlige overflater ett steg lenger. Den ultra-matte overflaten gjør at treet ser ubehandlet ut med tanke på farge, liv og struktur.

Live Pure - den eneste i sitt slag
Med overflateteknologien Live Pure, som er den eneste i sitt slag, gir BOEN muligheten til å velge gulv der overflaten ser naturlig lys ut. Gulvet tåler også sollys mye bedre enn andre overflater og vil derfor ikke «gylne» så mye over tid. Overflaten er svært motstandsdyktig mot flekker og søl og trenger ikke noe spesielt vedlikehold.

Kontraster er det som karakteriserer de aktuelle trendene. Dramatiske svarte toner samspiller med subtile puddertoner og autentiske eikebord i vintage stil.

Trend: “Drama is the new black”
Svarte og ultra-matte tregulv i ulike strukturer og farger er en trend som gir rom for en dramatisk interiørstil, særlig i kombinasjon med veggdesign i svarte nyanser og bruk av messing i dekoren.


DRAMATISK INTERIØRSTIL: Med Eik Chalk Black (f.v) og Eik Ebony kan man oppnå eleganse kombinert med den sterke Live Pure-overflaten. (Foto: BOEN)

Trend: Myke nøytrale toner for en pause fra hverdagen
Dette er trenden med svært subtile og varme farger i duse nyanser. Begrepet som fremdeles ofte siteres er "cocooning". Gulvene har en klar og tidløs rolle med et underliggende søk etter det autentiske, rolige, etter hygge og trygghet som et hjem skal tilby.

De nye tregulvene passer perfekt sammen med luksuriøse materialer fra eksklusive møbler og tilbehør i eksempelvis fint skinn, fløyel, marmor og andre polerte steinoverflater. Dette gir et koselig, men samtidig eksklusivt og elegant uttrykk.


AUTENTISK OG ROLIG: Eik Mild Grey (f.v), Eik Horizon og Eik Warm Cotton gir et koselig, men samtidig eksklusivt og elegant uttrykk. (Foto: BOEN)

Trend: Tilbake til røttene – "Essential"
Jo mer teknologibevisste vi blir, jo mer ønsker vi å skape et hjem som formidler følelser. Det viser flere håndlagde kvalitetsmøbler og tilbehør, som ser rå og ubehandlet ut.

Som en kontrast til bruk-og-kast-mentaliteten, er det nå snarere et kvalitetstegn at gjenstander er reparerte og synlig behandlede. I det høye tempoet i dagens samfunn gir gjenstander med spor av historie en følelse av forankring og retning.


SPOR AV HISTORIE: Med Eik Epoca (f.v), Vintage White og Eik Antique Brown gir gulvet inntrykk av å være ubehandlet. (Foto: BOEN)

Bredt utvalg av Live Pure
BOEN tilbyr plank i ask, valnøtt og eik med Live Pure i den klassiske bredden 138 mm. Eik får du i tillegg i den eksklusive Castle-bredden på 209 mm. Ask og eik er børstet og all plank har en mikrofas på plankens langsider. Gulvet legges raskt og enkelt med BOEN X-press Clic låsesystem. Nå får du også eik 3-stavs i både rolig og rustikk sortering.

Opplev gulvet hos XL-BYGG!
Et gulv må oppleves ved å tas på, ses og kanskje til og med gås på. Derfor er det viktig å ta turen til fagfolka hos XL-BYGG før du tar din endelige beslutning om gulvvalg. Og mens du er i butikken: Prøv ut kombinasjonen av gulv og list sammen for å få den perfekte finish. Velkommen til en gulvprat!

Velg din nærmeste forhandler: