Velg byggevarehus Klappet & Klart Våre ansatte
XL-BYGG Gunnar T. Strøm, avd. Skogn

Om bedriften

XL-BYGG Gunnar T. Strøm - avd. Skogn er eid av Mestergruppen, og har siden mars 2017 vært en del av XL-BYGG-kjeden. Virksomheten ble kjøpt av Mestergruppen i 2011, og ble den gang Byggeriet Skogn. Vårt hovedfokus er proffmarkedet, men selvbyggeren er selvsagt også velkommen.

Hos oss treffer du fagfolk på jobb i hele åpningstiden. Med vår 70 år lange historie har vi lært oss at vår viktigste jobb er å se kundene og ikke minst gjøre jobben vår. Vi skal levere rett vare, på rett sted, til avtalt tid og til avtalt pris. Det jobber vi for hver dag.

Som en del av Mestergruppen, og med våre sterke lokale team, er vi godt rustet til å bli en slagkraftig enhet i Trøndelag, der vi samlet sett tilbyr det som Proffen etterspør. Samarbeidet med våre huskjeder skal selvfølgelig fortsette som før, og vi tilbyr Proffen muligheten til å bruke våre fagfolk og utstillinger ovenfor sine kunder, slik at de kan få oppfylt sine drømmer.

Hos oss finner du byens beste showroom med flotte utstillinger på blant annet gulv, vegg, dør, vindu, varme og utvendig tak.

Velkommen til XL-BYGG Gunnar T. Strøm - avd. Skogn.

XL-BYGG Gunnar T. Strøm - avd. Skogn fører varer innen følgende produktområder: