Velg byggevarehus Klappet & Klart

Det skal lønne seg å være medlem i kundeklubben hos faghandelen innen trelast og byggevarer.
Om du har store eller små byggeprosjekter – nå eller senere – er det et smart valg å bli medlem!

Som medlem får du en rekke fordeler:
●20% avslag på neste handel i butikk oppad begrenset til NOK 10.000,-. (Gjelder kun på ordinære priser og lagerført sortiment. Gjelder ikke netthandelsvarer, tjenester eller kredittsalg)
● Fast medlemsfordel 20% på skruer og spiker, listverk og malingsverktøy ved kjøp av maling (Gjelder kun på ordinære priser og lagerført sortiment. Gjelder ikke netthandelsvarer, tjenester eller kredittsalg.** Gjelder ved kjøp av maling.)
● Eksklusive medlemstilbud på byggevarer – kun for kundeklubbmedlemmer
● Nyhetsbrev med nyttige tips og riktige produkter for deg som har store eller små byggeprosjekter

Det aller beste med å være medlem i XL-BYGG KLUBBEN er at det er helt gratis!
Vi jobber kontinuerlig med nye fordeler som skal komme våre kundeklubbmedlemmer til gode.

Meld deg inn i dag og ta i bruk fordelene!

Som medlem i kundeklubben
får du alltid 20% avslag* på:

• Skruer og spiker
  • Maleverktøy**
  • Listverk

*Gjelder kun på ordinære priser og lagerført sortiment. Gjelder ikke netthandel, tjenester eller kredittsalg. ** Gjelder ved kjøp av maling.