Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Norges Skiskytterforbund) Utdeling OEB-Fondet XL-BYGG Gunnar T. Strøm | Fotograf: (Foto: Norges Skiskytterforbund)

Molde og Omegn IF mottok skiskyttergevær fra Ole Einar

Molde og Omegn IF fikk tildelt tre profesjonelle skiskyttergevær via Ole Einar Bjørndalen Fondet. Fondet er stiftet av Ole Einar Bjørndalen i samarbeid med XL-BYGG og Norges Skiskytterforbund.

Molde og Omegn IF èn av 19 søkere
I år var det klubbene i Nord- og Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal og Nord-Østerdal Skiskytterkretser som var invitert til å søke om tre nye juniorgevær. Av 42 klubber totalt var det 19 som søkte. Fire av klubbene mottok gaven under et arrangement hos XL-BYGG Gunnar T. Strøm i Trondheim 22. august.

To representanter fra klubben, som til daglig studerer i Trondheim, mottok prisen på vegne av Molde og Omegn IF.

Klubben har vært i jevn og god utvikling og med gaven har de mulighet til å gi enda flere muligheten til å bli skiskyttere.

Vi gratulerer Molde og Omegn IF med nye juniorgevær til å oppgradere klubbens våpenskap!

Om Ole Einar Bjørndalen Fondet
Stiftet av Ole Einar Bjørndalen i samarbeid med Norges Skiskytterforbund og XL-BYGG.
Skal fremme utviklingen av skiskyttersporten i Norge med fokus på unge utøvere spesielt. Hovedkriteriet for tildeling er at klubbene arbeider systematisk med rekruttering av skiskyttere.
Hvert år i perioden 2015 – 2019 velges fire aktive klubber innenfor en definert region som alle får tildelt tre profesjonelle skiskyttergeværer.

Les mer om Ole Einar Bjørndalen Fondet her

Velg din nærmeste forhandler: