Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Talgø) Talgø PlusConsept | Fotograf: (Foto: Talgø)

Talgø PlusConsept - modulbaserte byggesett til hagen og uterommet

Talgø lanserte i vår Talgø PlusConsept - et nytt konsept for byggesystemer til hagen og uterommet. Stort eller lite, åpent eller tett, isolert eller uisolert, med eller uten glass - valget er ditt!

Enkelt prinsipp
Modulene er ferdige i faste størrelser. Solid bygget i elementer av vedlikeholdsvennlig MøreRoyal® fyller de behovene du måtte ha i ditt utemiljø. Alle byggene består av moduler i 60 cm og 120 cm bredder, i 220 cm høyde og i 266 cm dybde. Modulene har ulike design. Du kan få dem som tette moduler, med ulike glassfeltløsninger og med ulike dørløsninger. Disse kan kombineres på utallige måter og gi en perfekt tilpasset løsning for den enkelte.

Mange fordeler
Talgø PlusConsept er arkitekttegnet av NOA Byggdesign og fremstår således med et godt visuelt inntrykk. Modulene leveres komplett (unntatt gulv) og monteres enkelt på èn dag. Ønsker du å etterisolere er det også mulig. Modulene er ferdig behandlet både innvendig og utvendig.

Tre hovedtyper bygg som dekker utallige områder
Det geniale med kombinasjonsmulighetene er at du kan få både hagestue, multibod og pergola. Alle bygg leveres i 2 farger: MøreRoyal® brun og MøreRoyal® grå.