Velg byggevarehus Klappet & Klart Våre ansatte
XL-BYGG Arnulf Hansen

Om bedriften

XL-BYGG Arnulf Hansen er byggevareavdelingen i varehuset Arnulf Hansen & Co AS i Vågaholmen. Virksomheten er en familiebedrift som ble startet for nærmere 200 år siden og har vært drevet sammenhengende i seks generasjoner. Arnulf Hansen & Co AS driver i dag «Kystens varehus» helt nord på Helgelandskysten.

Bedriften kan tilby et stort varespekter og har avdelinger for byggevarer, dagligvarer, fritidsartikler, båter og motorer med eget verksted, kraftfôr og gjødsel for landbruket, tankanlegg med drivstoff for båt og bil, godsekspedisjon med eget kaianlegg med mer.

XL-BYGG Arnulf Hansen har lang erfaring med logistikk på Helgelandskysten og kan levere varer til de fleste stedene mellom Bodø og Sandnessjøen. Vi har nå faste kjøreruter og bringer byggevarene dine rett hjem. Vi utvider servicen med å tilby transport også til hele Meløy.

Vi tilbyr alt av byggevarer til meget konkurransedyktige priser, levert hjem med bil eller båt, eller ferdig montert i nært samarbeid med dyktige håndverkere i Meløy og Rødøy.

Spør oss - det vil lønne seg!

Velkommen!XL-BYGG Arnulf Hansen fører varer innen følgende produktområder: